Oppervlakte reiniging / hogedrukreiniging

Wat houdt oppervlakte reiniging in?

Net als ramen en vloeren, zijn ook andere oppervlakken gevoelig voor vervuiling. Met een hogedrukreiniger met voldoende capaciteit verwijderen wij met gepaste druk groene aanslag, verwering of andere vervuiling op gevelbekleding, dakwerk of tegels en andere oppervlakken. Afhankelijk van de ondergrond wordt de wijze van hoge drukreiniging bepaald.

Uw bedrijfspand, woning, parkeerplaats, opslagterrein en alle andere zaken zullen er zeker van opfrissen, de uitstraling verbetert en het woon en werkgenot neemt toe.

Graffiti reiniging? Ook daarvoor staan we klaar

Ondanks dat sommige graffiti er kunstigzinnig uitziet, is het minder als uw eigen gevel ongewild wordt omgedoopt tot kunstwerk. Afhankelijk van de ondergrond passen wij de juiste verwijderingsmethode toe. We zorgen dat de graffiti verdwijnt, en uw gevel intakt blijft. 

Voor wie?

Smart Clean voert oppervlakte reiniging uit bij zowel grote- als kleine bedrijven in midden Nederland. Wij werken onder meer voor kantoren, winkels, nieuwbouwprojecten, woningcomplexen en Verenigingen van Eigenaren, projectontwikkelaars en andere opdrachtgevers.

Of het nu gaat om een periodieke of eenmalige klus, wij nemen deze werkzaamheden u graag uit handen. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. 

SmartClean
Markweg 13G
6883 JL Velp
App ons
Heeft u een snelle vraag? 0652330526
Copyright SmartClean 2019 - 2024  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design
x