Schoonmaak: van onderhoud tot gespecialiseerde schoonmaak

Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden. We zijn daarom een betrouwbare partner en werken snel, veilig, grondig en vakkundig. Bekijk de robot in actie Klik hier om de video te starten

“Het is voor ons belangrijk een persoonlijke en vertrouwde band met onze klanten op te bouwen”

SmartClean is al meer dan tien jaar gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening zoals schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vloer-, tapijt-, en oppervlaktereiniging. Daarnaast is er een aparte afdeling voor het reinigen van zonnepanelen.

Neem contact op
“Wij zijn erg te spreken over de samenwerking met SmartClean. Vaak voeren ze klussen uit die niet altijd even makkelijk zijn.”
SmartClean denkt verder dan de meeste bedrijven en komt daardoor vaak met een passende oplossing! Aan het einde van de streep is dit ook nog goedkoper, en daar zijn we in deze tijd natuurijk extra blij mee.
Dennis Bouwhuis Bedrijfsleider Theater De Spiegel Zwolle
“Sinds een jaar of 3 zijn wij overgestapt naar SmartClean en zonder spijt! Ze werker zeer nauwkeurig.”
Daarnaast werken ze niet te gehaast zoals veel glazenwassers en schoonmakers. Sinds we zijn overgestapt naar SmartClean ziet ons woningcomplex in Apeldoorn er weer een geweldig uit. Naast de wekelijkse schoonmaak en de glasbewassing hebben wij ze ook ingezet om de entree met heet water te reinigen. Heerlijk!
Gonny Koopman Bestuur VVE Apeldoorn
“Wij willen graag een frisse uitstraling naar de klant overbrengen. SmartClean Helpt ons hier goed bij.”
Ze verwijderen 2 keer per jaar al het kauwgom wat door de scholieren op de grond word uitgespuugd. Ook het ramenwas-werk en het schoonhouden van alle lichtreclames laten wij over aan SmartClean. Wij zijn erg tevreden over SmartClean en hopen op een samenwerking die nog lang duurt!
Pieter Hubers Bedrijfsleider Jumbo Doetinchem
SmartClean
Markweg 13G
6883 JL Velp
App ons
Heeft u een snelle vraag? 0652330526
Copyright SmartClean 2019 - 2024  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design
x