Vloer - en tapijtonderhoud 

Waarom is regelmatig vloeronderhoud belangrijk?

Een onderhoudsvriendelijke vloer of niet, periodiek onderhoud en reiniging zijn van belang voor een goede conditie en uitstraling van uw vloeren. De meeste vloeren hebben heel wat te lijden. Denk aan zand, vocht, stof en andere vervuilingen die een vloer kunnen beschadigen, mits er niet regelmatig wordt schoongemaakt. Veel verontreiniging krijg je er (helaas) niet zomaar uit met een stofzuiger of een doekje. Smart Clean investeert veel in professionele schoonmaakmachines waardoor wij altijd een professioneel resultaat afleveren. 

Wat voor soort vloeronderhoud bieden wij aan?

Van magazijnvloeren en werkplaatsvloeren tot tapijten en tegelvloeren. Bij Smart Clean weten we de juiste schoonmaak technieken per vloer toe te passen. Zo gebruiken wij bij het reinigen van tapijt diverse reinigingssystemen zodat wij elk tapijt en elke vervuilingsgraad de baas zijn. Na een reiniging kan een nieuwe impregnering worden aangebracht waardoor het tapijt beter schoon te houden is. Indien gewenst, stellen wij een onderhoudsplan op, om u geheel te ontzorgen. 

Wat zijn de voordelen van vloeronderhoud door professionals?

Vloeronderhoud is een arbeidsintensieve klus die vrij nauw luistert. Zeker bij grotere vloeroppervlakten is het verstandig dit werk aan een professional over te laten. Voor een zo mooi mogelijk resultaat gebruiken wij bij Smart Clean een schrob-zuigmachine welke wordt ingezet voor grote oppervlakten zoals loodsvloeren. De eenschijfsschrobmachine/boenmachine gebruiken we voor kleine oppervlakten zoals kantoren, keukens en kantines.

Heeft u een spoedklus?

Wij helpen u graag uit de brand. Heeft u lekkage of zitten er ander soort vlekken in de vloer die voor beschadiging of vervuiling zorgen, en kunnen die niet wachten tot morgen? Bel ons dan gerust. Voor iedere klus streven wij altijd naar de beste oplossing. 

Voor wie?

Wij leveren vloer - en tapijtonderhoud aan zowel grote als kleine bedrijven in midden Nederland. Van kleine kantoren tot grote productielocaties, en van winkels tot Verenigingen van Eigenaren. Of het nu gaat om een periodieke of eenmalige klus; Smart Clean staat paraat. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vloeren en/ of tapijten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

SmartClean
Markweg 13G
6883 JL Velp
App ons
Heeft u een snelle vraag? 0652330526
Copyright SmartClean 2019 - 2024  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design
x