Glasbewassing

Waarom is regelmatige glasbewassing belangrijk?

Het regelmatig laten wassen van ramen is onmisbaar voor een frisse en nette uitstraling van uw pand. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat dit werk goed en nauwkeurig uitgevoerd wordt. Glasbewassing is een vak apart. Het streeploos schoonmaken van glaswerk is erg bewerkelijk en wordt vaak onderschat. U maakt een slimme keuze door Smart Clean deze werkzaamheden uit te laten voeren. 

Welke soorten glasbewassing bieden wij aan?

We beschikken over verschillende technieken en materialen, waardoor wij voor vrijwel iedere situatie een oplossing kunnen bieden. Op traditionele wijze met de hand of middels telescoopbewassing met osmose water, maken wij uw ramen slim en veilig schoon. Ook kunnen wij op deze manier kozijnen, gevelbekleding, en zonnelamellen reinigen. 

Wat zijn de voordelen van glasbewassing door professionals? 

Grote en moeilijk bereikbare oppervlakten zijn voor ons geen probleem. Daarnaast zijn de ramen die wij onder handen nemen, na afloop streeploos schoon. Ook houten -en kunststof kozijnen krijgen tijdens de glasbewassing een passende behandeling. Goed en netjes werk afleveren staat bij ons voorop. Dat geldt overigens ook ook voor ons personeel. Een frisse en verzorgde uitstraling van de werknemers vinden wij minstens zo belangrijk. 

Voor wie?

Iedere klant is bij ons welkom, dus als u op zoek bent naar betrouwbare en nette glazenwassers bent u bij Smart Clean aan het juiste adres. Wij verzorgen de glasbewassing voor grote en kleine bedrijven in midden Nederland. Van kantoren tot sportscholen en van winkels tot VVE's. 

 

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. 

SmartClean
Markweg 13G
6883 JL Velp
App ons
Heeft u een snelle vraag? 0652330526
Copyright SmartClean 2019 - 2024  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design
x