Schoonmaakbedrijf Zeewolde

Kies voor onze schoonmaakdiensten in Zeewolde

Of het nu gaat om algemene schoonmaak, oppervlakte reiniging, glasbewassing of het onderhoud van uw vloer of tapijt, de mannen van Smart Clean Eco staan paraat.  Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf in Zeewolde kunnen betekenen? Lees hieronder dan verder over onze services.

Ons schoonmaakaanbod in Zeewolde

Onze ervaring leert dat opdrachtgevers behoefte hebben aan diverse diensten. Wanneer u kiest voor SmartClean Eco, hoeft u geen ander schoonmaakbedrijf in te schakelen. Dit is wat wij voor u kunnen betekenen:

  • Glas- en gevelonderhoud, niet alleen glasbewassing en het verwijderen van graffiti, maar ook de reiniging van gevel en dakgoot,
  • Vloer - en tapijt onderhoud,
  • Hogedruk reiniging,
  • Zonnepanelen reiniging,

Wilt u hier meer weten over onze werkzaamheden, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een schoonmaakscreening op maat in Zeewolde.

Onze ervaringen in Zeewolde

In Zeewolde maken wij actief schoon voor Ace Pharmaceuticals.

Onze ecologische werkwijze in Zeewolde

Iedere branche kan zijn steentje bijdragen aan een groenere wereld, zo ook de schoonmaakbranche. Wij proberen de belasting op het milieu zo laag mogelijk te houden in Zeewolde, door te werken met ecologische schoonmaakmiddelen, en waar het kan met gerecycled materiaal. Zo houden we Zeewolde fris, schoon en groen!

Contact met ons schoonmaakbedrijf in Zeewolde

Smart Clean Eco komt geheel vrijblijvend bij u langs voor een schoonmaakscreening op maat. Samen met u zoeken we naar de best passende oplossing. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op 088 3838900. Ook kunt u mailen naar info@smartclean.nl.

SmartClean
Markweg 13G
6883 JL Velp
App ons
Heeft u een snelle vraag? 0652330526
Copyright SmartClean 2019 - 2024  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design
x