Schoonmaakbedrijf Arnhem

Uw professionele schoonmaker in Arnhem

Ons werkgebied is Midden- en Oost-Nederland, dus ook in Arnhem. Of het nu gaat om algemene schoonmaak, oppervlakte reiniging, glasbewassing of het onderhoud van uw vloer of tapijt, Smart Clean Eco staat voor u klaar. Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf in Arnhem kunnen betekenen? Lees hieronder dan verder over onze diensten, of klik hier om direct contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte. 

Ons aanbod in Arnhem 

SmartClean Eco biedt u graag een totaal pakket van diensten aan, waardoor we u volledig kunnen ontzorgen. Wij doen onder meer het volgende:

  • Glas- en gevelonderhoud, niet alleen glasbewassing en het verwijderen van graffiti, maar ook de reiniging van gevel en dakgoot,
  • Vloer - en tapijt onderhoud,
  • Hogedruk reiniging,
  • Zonnepanelen reiniging,

Dit zijn slechts enkele diensten die wij u bieden als schoonmaakbedrijf in Arnhem. Wilt u hier meer over weten, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze ervaringen in Arnhem

Naast een aantal particuliere woningen, maken wij in Arnhem ook schoon bij Van Wijk Verf, Succes op Maat en Happy House. 

Groen en verantwoord in Arnhem

Iedere branche kan zijn steentje bijdragen aan een betere wereld, zo ook de schoonmaakbranche. Wij doen dit door te werken met ecologische schoonmaakmiddelen, en waar het kan met gerecycled materiaal. Zo houden wij Arnhem schoon én groen! 

Contact met ons schoonmaakbedrijf in Arnhem

Wilt u de hulp van onze schoonmaker in Arnhem inschakelen? Smart Clean Eco komt geheel vrijblijvend bij u langs voor een schoonmaakscreening op maat. Samen met u zoeken we naar de best passende oplossing. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op 088 3838900. Ook kunt u mailen naar info@smartclean.nl. Deel uw wensen met ons, en wij gaan voor u aan de slag!

SmartClean
Markweg 13G
6883 JL Velp
App ons
Heeft u een snelle vraag? 0652330526
Copyright SmartClean 2019 - 2024  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design
x