Schoonmaakbedrijf Apeldoorn

Kies voor onze schoonmaker in Apeldoorn 

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Apeldoorn? Dan bent u bij SmartClean Eco aan het juiste adres. Ons werkgebied is Midden- en Oost-Nederland, dus ook Apeldoorn. Of het nu gaat om algemene schoonmaak, oppervlakte reiniging, glasbewassing of het onderhoud van uw vloer of tapijt, onze schoonmaker in Apeldoorn streeft altijd naar een zo fris en schoon mogelijk resultaat. Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf in Apeldoorn kunnen betekenen? Lees hieronder dan verder over onze services, of klik hier om direct contact op te nemen voor een vrijblijvende schoonmaakscreening op maat!

Ons aanbod in Apeldoorn

Onze ervaring leert dat opdrachtgevers behoefte hebben aan diverse diensten. Wanneer u kiest voor SmartClean Eco, hoeft u geen ander schoonmaakbedrijf in te schakelen. Op deze manier kunnen wij u tevens een totaalpakket aanbieden, waardoor we u volledig kunnen ontzorgen in Apeldoorn. U vindt bij ons schoonmaakbedrijf onder meer het volgende:

  • Glas- en gevelonderhoud, niet alleen glasbewassing en het verwijderen van graffiti, maar ook de reiniging van gevel en dakgoot,
  • Vloer - en tapijt onderhoud,
  • Hogedruk reiniging,
  • Zonnepanelen reiniging,

Dit zijn slechts enkele diensten die wij u bieden als schoonmaakbedrijf in Apeldoorn. Wilt u hier meer over weten, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze ervaringen in Apeldoorn

Naast een aantal particuliere woningen, maken wij in Apeldoorn schoon bij Futurumshop, Grolleman Coldstore, Draisma B.V., TravelClub en Refrisk B.V.

Verantwoord en duurzaam schoonmaken in Apeldoorn

Duurzaamheid en milieubewust handelen zijn actuele en vooral belangrijke maatschappelijke thema’s. Iedere branche kan zijn steentje bijdragen aan een betere wereld, zo ook de schoonmaakbranche. Wij proberen de belasting op het milieu zo laag mogelijk te houden in Apeldoorn. We gebruiken enkel ecologische schoonmaakmiddelen, en werken waar het kan met gerecycled materiaal. Zo houden wij Apeldoorn schoon én groen!

Contact met ons schoonmaakbedrijf in Apeldoorn

Wilt u de hulp van onze schoonmaker in Apeldoorn inschakelen? Smart Clean Eco komt geheel vrijblijvend bij u langs voor een schoonmaakscreening op maat. Samen met u zoeken we naar de best passende oplossing. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op 088 3838900. Ook kunt u mailen naar info@smartclean.nl.

SmartClean
Markweg 13G
6883 JL Velp
App ons
Heeft u een snelle vraag? 0652330526
Copyright SmartClean 2019 - 2024  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design
x