Onze werkwijze

Flexibiliteit en snel schakelen

Regelmatig worden we benaderd door een partij met een spoedklus die dan graag zo snel mogelijk een afspraak met ons wil maken. In de meeste gevallen kunnen we hieraan voldoen en is dit geen probleem. Doordat we een relatief klein bedrijf zijn, kunnen we snel schakelen en snel reageren op de wensen van de klant.

Inzicht en brainstorm

Nadat we met u een afspraak hebben gemaakt en we eenmaal op uw locatie zijn, luisteren we naar uw verhaal en naar uw verwachtingen. U laat kort zien wat er gedaan moet worden. Vaak brainstormen we over een aantal mogelijkheden en lichten daarbij een aantal dingen toe. 

Inzicht in kosten en plan van aanpak

Wij hebben hierbij genoeg informatie verzameld om binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat aan te leveren. Na akkoord wordt alle informatie gelijk ingevoerd in ons systeem. Hierdoor weten wij precies wat,waar,wanneer en hoe de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Na afloop wordt het financiele gedeelte geautomatiseerd digitaal verzonden en verwerkt.

Reinigen zonnepanelen

Bij het reinigen van zonnepanelen hebben wij een specifiek daarop gerichte werkwijze. Onderhoud aan zonnepanelen valt onder wettelijke bepalingen inzake het werken op platte- en schuime daken en hoort in de RI&E opgenomen te zijn. Indien wij voor het onderhoud niet uw dak hoeven te betreden en het werk kunnen uitvoeren vanaf de hoogwerker geldt er een andere aanpak dan die als we het dak wel moeten betreden.

Iedere situatie is anders, we werken ook op plaatsen waar geen vaste ankerpunten aanwezig zijn en we zelf tijdelijke ankerpunten aan moeten leggen. Hierbij gelden weer andere veiligheidsregels dan bij panelen op bijvoorbeeld het dak van een stal. In alle situaties helpen we u op een manier dat alles volgens wettelijke bepalingen wordt uitgevoerd en er achteraf geen problemen ontstaan. Ook verzorgen we voor u een aanvulling op uw bestaande RI&E als die op dit punt niet voldoet.

SmartClean
Markweg 13G
6883 JL Velp
App ons
Heeft u een snelle vraag? 0652330526
Copyright SmartClean 2019 - 2024  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design
x